اسفالت کاری در تهران
آسفالت چیست؟
اسفالت کاری در تهران : این ماده ترکیبی از شن، سنگ دانههای شکسته و قیرگرم با نسبت های مختلف و البته دماهای متفاوت است . این ماده برای کفسازی معابر، خیابان ها و جاده ها و برای ایجاد گذرگاهی صاف و ثابت و برای جلوگیری از فرسایش سطح استفاده می شود. همچنین از این ماده گاهی به عنوان یک عایق برای سطح هایی نظیر پشت بام ها هم استفاده می شود.
نسبت ترکیب این مواد در هر آسفالت بسته به کاربرد و نوع مصرف آن متفاوت می باشد. یعنی میتوان با توجه به کاربرد، شنها، درجه حرارت ترکیب و نسبت ترکیب شن و قیر را تغییر دهد. عامل دیگر که در تعیین نوع ماده موثر می باشد، میزان کوبیدن و ضخامت لایههای آسفالتمی باشد. هم چنین باید توجه کرد که برای استفاده های متنوع به آسفالت با طول عمرهای مختلف نیازی می باشد.
طراحی تا چه میزان میتواند موثر باشد ؟

اسفالت کاری در تهران
هر جاده ای از زمین و خاک درست شده پس باید اول به خوبی زیرسازی را انجام دهیم و این کار با استفاده از مواد جامد باید انجام گیرد. زیرسازی ها باید حتما کاملا اصولی و قرص و محکم باشند و نباید از زیرسازی هایی که ماده اولیه آن گیاهی و یا حیوانی می باشد استفاده کرد. باید حتما از مواد جامدی که مناسب برای زیرسازی می باشد استفاده کنیم .در انجام زیرسازی باید از سنگ ریزه ها استفاده کرد و حدود ۶ تا ۸ میلی متر از آن باید از سنگ ریزه هاباشد این کار برای این است که عملیات زه کشی درست و خوب انجام گیرد.
به مرحله زیر سازی شالوده میگویم که اولین مرحله از عملیات راه سازی و آسفالت کردن است.روکش کردن مرحله بعدی در راه سازی و آسفالت کردن است .وقتی که سطح یک جاده را میبینیم و به نظر صاف و هموار است دلیلی بر این نیست که آسفالت کاری خوبی روی آن صورت گرفته می باشد .آن چیزی که نشان دهنده آسفالت کاری خوب است مقاومت آسفالت است که این کار بر عهده روکش خواهد بود.
هر لایه آسفالت باید حداقل سه چهارم ضخامت را از آسفالت گرم و مخلوط باشد .یک پیمانکار کاربلد حتما باید نوع و ضخامت لایه روکش را به کار بگیرد .آسفالت با دوام به گونه ای است که ۵۰ میلی متر از کار خود را به لایه زیرسازی و ۴۰ میلی متر را به لایه روکش اختصاص داده .توجه کنید که در ورودی راه ها از آسفالت با ضخامت ۵۰ میلی متر استفاده خواهد شد.مرحله بعد برای راه سازی و آسفالت کاری زه کشی است .
وقتی آب بر روی خیابان جاریخواهد شد و یا از خانه ها این آب جاری می شود اگر سطح آسفالت هیچ شیبی نداشته باشد که آب را هدایت کند دچار مشکل خواهیم شد و راه سازی دقیق و درست صورت نگرفته .شیب گذاری بر طبق اصولی به این صورت می باشد که یک چهارم اینچ در هر ۵/۳۰ مورد استفاده قرارگیرد.اگر ۳۰ متر خیابان را در نظر بگیریم شیبی که باید برای آن در نظر بگیرید ۴۶۰ میلی متراست .زه کشی زیر زمینی معمولا انجام نخواهد گرفت .زه کشی های اصولی به صورتی انجام خواهد شد که باید زه کشی ها از ساختمان ها فاصله داشته باشند .نکته ای که مهم است و باید همیشه در کار آن را مدنظر گرفت استفاده از مواد و مصالح مرغوب است.
در خیابان هایی که عبور و مرور کم می باشد و اصطلاحا فشار کمتری به آن ها واردخواهد شد از آسفالت سنتی HMA استفاده خواهند کرد .برای جاده های خارج از شهر و پارکینگ ها و این گونه معابر از آسفالت HL-3 یا HL-3A استفاده خواهند کرد که برخی معتقد هستند این آسفالت سبب خواهد شد که به روکش یک مقاومتی را ببخشید .

اسفالت کاری در تهران
از آسفالت HL-8 برای زیرسازی استفاده خواهند کرد .چند نکته که لازم است در عملیات اجرایی به آن توجه داشته باشیم به شرح زیر است:
۱.حتما عملیات زیرسازی را با دقت و اطمینان کافی انجام بدهید و نواحی که دارای خاک سست است را با مواد متراکم پر کرده و بعد عملیات روکش انجام می گیرد.
۲.در عملیات شالوده که از سنگ ریزه استفاده خواهد شد باید اطمینان حاصل کنیدکه این سنگ ریزه ها در همه جا یکنواخت پخش شده است .
۳.در بخش زیر سازی از مواد گیاه کش استفاده می کنند که اگر آسفالت ترک برداشت گیاه از آنجا رشد نخواهد کرد .
۴.اگر مکانی را که می خواهیم راه سازی آن را انجام دهیم در چند وقت اخیر خانه سازی در آن جا صورت گرفته است باید این نکته را در نظر بگیرد که ممکن است آن خیابان مقداری نشست داشته باشد .
۵.برای ساخت و تهیه آسفالت باید درجه حرارت را نیز مد نظر قرار داد اگر بیش از حد حرارت ببیند هنگامی که آسفالت را پخش و متراکم می کنید ترک برخواهد داشت پس حتما به درجه حرارت در هنگام تهیه آسفالت نیز توجه کنید .
۶.از غلتک برای هموار سازی آسفالت استفادهمی شود که این کار را حتما باید از ابتدای آسفالت کاری که مواد پخشخواهد شد انجام داد تا نقاط ناهموار وجود نداشته باشند .
۷.یکی از کارهایی که سبب خواهد شد که کار راه سازی و آسفالت کاری شما با سایر شرکت ها متفاوت تر باشد دقت در الگو های رنگ کاری است که باید این کار را ابتدا طراحی و بعد عملی کنید.