آسفالت چیست
آسفالت مخلوطی است که از اختلاط ماسه و قیر به دست می آید و قیمت آسفالت به دلیل گرانول متفاوت بودن آن متفاوت است.
که برای ساخت و نگهداری جاده ها، کوچه ها و خیابان ها و پشت بام ها و پارکینگ ها، راه آهن، بنادر، باند فرودگاه، مسیرهای دوچرخه سواری، پیاده روها و همچنین زمین های بازی و ورزش استفاده می شود.
برای چسباندن سنگدانه ها به یک مخلوط منسجم، از قیر به عنوان چسب استفاده می شود، اگرچه امروزه یک سری چسب های زیستی نیز برای به حداقل رساندن تأثیر جاده ها بر محیط زیست در حال توسعه هستند.
تحلیل روزانه قیمت آسفالت به تن و متر مربع برای کوچه ها، باغ ها، خیابان ها، پارکینگ ها و مناطق تهران، کرج، دماوند، لواسان، پردیس، بومخان، رودان و حومه تهران را از کارشناسان ما بخواهید.
آسفالت چگونه تولید می شود؟
آسفالت در کارخانه آسفالت تولید می شود. تولید آسفالت می تواند در یک کارخانه ثابت یا حتی در یک کارخانه اختلاط سیار باشد. در کارخانه آسفالت امکان تولید تا ۸۰۰ تن در ساعت وجود دارد.
میانگین دما در تولید آسفالت مخلوط گرم بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد است. مواد مورد نیاز برای پخت آسفالت شامل سنگدانه ها، قیر، سنگدانه ها و افزودنی های پلیمری می باشد.
پس از خشک شدن و حرارت دادن مصالح سنگی تا دمای ۱۵۰ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد، قیر و فیلر در برج همزن اضافه می شود و آسفالت تولید می شود.
برای پخت یک تن آسفالت حدود ۵۰ کیلوگرم قیر مصرف می شود. هر متر مکعب آسفالت ۲.۳ تن وزن دارد.
برای اطلاع از لیست قیمت به روز آماده سازی و اجرای آسفالت در تهران، کرج، دماوند، رودهن، بومهن، پردیس، لواسان و غیره با ما تماس بگیرید.
انواع آسفالت
با توجه به نیازهای مختلف (شدت تردد، میزان وسایل نقلیه سنگین، دما، شرایط آب و هوایی، الزامات کاهش صدا و …) آسفالت مورد استفاده برای مقابله با فشار وارده باید دارای سختی و مقاومت کافی در برابر تغییر شکل باشد.
چرخهای خودرو از یک سو، اما از سوی دیگر، باید دارای استحکام خمشی مناسبی برای مقاومت در برابر ترکخوردگی ناشی از انواع فشار وارد بر آنها باشند.
انواع آسفالت شامل آسفالت
۱- آسفالت گرم
۲- آسفالت حفاظتی
۳- آسفالت سرد
۴ – تراشه آسفالت

۱-قیمت آسفالت گرم
آسفالت گرم به آسفالتی گفته می شود که مواد سنگی را با قیر به صورت گرم ترکیب می کند و به صورت دستی یا مکانیزه به همان روش گرم پخش می شود.
در این نوع آسفالت بیش از ۹۰ درصد مصالح سنگی و مابقی قیر است. این نوع آسفالت به آسفالت بتن معروف است و مقاوم ترین و بادوام ترین نوع آسفالت می باشد.
آسفالت گرم انواع مختلفی دارد که دلیل آن تفاوت در نوع قیر، درصد فضای خالی و دانه بندی مصالح سنگی است.
۲-آسفالت حفاظتی
آسفالت محافظ ترکیبی از سنگریزه های ریز با قیر است. در این قسمت با پخش قیر روی جاده های ماسه بتن یا آسفالت و پخش فورا سنگدانه روی آن، آسفالت حفاظت شده ای به دست می آید.
که مقاومت چندانی ندارد و برای راه هایی که نیاز به مقاومت کمتری دارند استفاده می شود.
کارشناسان ما همواره آماده مشاوره و بازدید از پروژه های شما برای قیمت آسفالت در تهران، کرج، دماوند، لواسان و حومه در قالب واحدهای کارخانه و متر مربع مسیر باغ، خیابان، جاده، پارکینگ و … می باشند. از طریق تماس آنها تلفنی هستند.
۳-قیمت آسفالت سرد
این نوع آسفالت از اختلاط مواد بی اثر با قیر محلول یا امولسیون تولید می شود و در دمای اتاق مخلوط می شود.
این نوع آسفالت را می توان در مسافت های طولانی حمل کرد و یا برای استفاده های بعدی ذخیره کرد. آسفالت سرد نوعی آسفالت پایه است و معمولاً برای تعمیرات یا وصله های کوچک استفاده می شود.
نیازی به حرارت ندارد و کیسه های آسفالت را می توان مستقیماً روی سوراخ ها یا ترک ها ریخت و با غلتک فشرده کرد.
برای اطلاع از هزینه آسفالت و نحوه نصب آسفالت سرد با کارشناسان ما تماس بگیرید.

۴- قیمت تراشه آسفالت
تراشه های آسفالت قطعات شکسته آسفالت قدیمی هستند. وقتی آسفالت را با کاتر آسفالت ورتگن برش می دهیم، آسفالت به قطعات کوچک تبدیل می شود و داخل کامیون می ریزند.
کاربردهای آسفالت تراشه: بدون نیاز به هزینه های بالا برای آسفالت گرم ترافیک سبک و جاده آسان کلبه و جاده های روستایی برای اجرای براده های آسفالت، آسفالت خرد شده را باید با مواد مخصوص مخلوط کرده و روی سطح مورد نظر پهن کرد و با غلتک رم کرد.
پخش و اجرای آسفالت
برای اجرای آسفالت مراحل زیر باید انجام شود: اجرای سطح آسفالت با تسطیح و تسطیح سطح کار یا پخش پایه و مخلوط و شکستن مصالح قیر پاشی با یکی از روش های قیر تک لایه و پرایمینگ آسفالت ریزی به یکی از دو روش تکمیل یا دستی زیر پا گذاشتن آسفالت با غلطک های آهنی و لاستیکی
محاسبه قیمت هر متر مربع آسفالت
برای برآورد قیمت آسفالت عوامل زیر موثر است: نوع آسفالت: قیمت آسفالت Topeka، Binder و Norme متفاوت است.
آسفالت توپکا (بالا) که دانه بندی ریزتری دارد، در روسازی هایی که نیاز به پوشش آسفالت آسیب دیده یا مناطق کم تردد و نوارهای حفاری و پارکینگ دارند استفاده می شود.
آسفالت بایندر (لاینر) دانه بندی بیشتری دارد و روی سطوحی که خاکی هستند و آسفالت نشده اجرا می شود و بعد از این لایه باید آسفالت توپکا ریخته شود. اگر بخواهیم به پشت بام یا جاهایی که تردد ماشین وجود ندارد برویم از آسفالت ۰۶ یا نرم استفاده می شود.
ضخامت آسفالت
هر چه ضخامت بیشتر باشد قیمت آسفالت نیز بیشتر می شود. در صورتی که آسفالت ریزی در مکانی با ترافیک شدید انجام شود و روسازی مورد نظر آسفالت نشده باشد در دو لایه آسفالت انجام می شود.
این ضخامت استاندارد برای روسازی آسفالت توپکا بین ۳ تا ۵ سانتی متر و برای رشته بایندر بین ۵ تا ۷ سانتی متر می باشد.